Marjoleins favoriete 'Voeding'

Heerlijke, pure producten die een bijdrage zullen leveren aan jouw vitaliteit, gezondheid en gezonde gewicht. 

Gezonde vetten

Wees alsjeblieft niet bang voor gezonde oliën en vetten! Je lichaam heeft ze hard nodig onder andere om je hormonen mee te kunnen opbouwen. 

Superfoods

Groenten en kruiden zijn onze belangrijkste ‘superfoods’ maar je kunt deze natuurlijk aanvullen met enkele andere goede superfoods.

Supplementen

Zie supplementen als onderdeel van je dagelijkse voeding. Ook al eet je gezond en biologisch dan kom je nog meestal enkele vitamines en mineralen tekort. 

Suikerbewust

Het valt niet mee om suikers en zoetigheid te laten staan. Wat zijn redelijk gezonde vervangers hiervoor? Gebruik ze met mate en probeer vooral af te kicken

Zuivelbewust

Voor een groot deel zuivelvrij eten betekent dat er een hele nieuwe wereld voor je open kan gaan! Ontdek nog meer plantaardige voeding en wees creatief!

Glutenbewust

Zorg goed voor je darmen en eet vaker glutenvrij. Vermijd bij voorkeur wel het glutenvrije schap in de supermarkt vanwege alles suikers. Wat dan wel? 

Diversen voeding

Er zijn nog andere, mooie en gezonde producten verkrijgbaar waar je af en toe goed naar moet zoeken. Ik breng ze hier graag onder je aandacht.

Cadeautips

Op zoek naar een leuk cadeautje voor een dierbare vriend of vriendin? Geef ze iets fijns wat tegelijkertijd ook gezond voor ze is. Is dat niet pas echte vriendschap?

Verzorging

Beschouw alles wat je op je huid smeert als voeding: ook dit komt je lichaam binnen. Kies zoveel mogelijk 100% natuurlijk. De keuze is enorm. 

Wil je meer energie om

je dromen te realiseren?